Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αποκαλυπτικό βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα αντιεξουσιαστές
Αποκαλυπτικό βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα αντιεξουσιαστές

Αποκαλυπτικό βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα αντιεξουσιαστές

Ένα βίντεο από την προ ημερών κατάληψη στο υπουργείο Υγείας αναρτήθηκε από τον λογαριασμό «Αναρχική Ομοσπονδία».

Στις 8 Φεβρουαρίου ομάδα αναρχικών πραγματοποίησε κατάληψη στο υπουργείο Υγείας και ζητούσε την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού λόγω προβλημάτων υγείας.

 Στο βίντεο που αναρτήθηκε ακούγεται ο υπουργός κ. Ξανθός να αναφέρει πως «εγώ έχω υπογράψει κείμενο όταν ήμουν συνδικαλιστής νοσοκομειακός για την αποφυλάκιση του Ξηρού» κάνοντας παράλληλα λόγο για την «προσωπική του άποψη».

: «Η συζήτηση Ξανθού – αντιεξουσιαστών αποκαλύπτει τις σχέσεις τους…»

«Κουκουλοφόροι και αναρχικοί συζητούν ανενόχλητοι στο γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού. Του δίνουν εντολές και του ζητούν το λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στις της χώρας. Τον ψέγουν γιατί δεν αποφυλακίζονται νωρίτερα οι τρομοκράτες…», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η και σημειώνει πως «ο κ. Ξανθός απολογείται και τους υπενθυμίζει ότι έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση του τρομο Ξηρού».

«Από την πρώτη στιγμή η επαγγέλθηκε διάλογο με τους κουκουλοφόρους και το κάνει πράξη. Άλλωστε το πρώτο της ς αφορούσε εξυπηρετήσεις σε τρομοκράτες. Οι σχέσεις είναι γνωστές. Τώρα, όμως, αποκαλύπτονται! Για τις σχέσεις αυτές, για το άβατο των Εξαρχείων και την ανασφάλεια των πολιτών, αναμένουμε την προσεχή Παρασκευή τον κ. να απολογηθεί στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος της Νέας ς. Επαναλαμβάνουμε ότι με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν αμέσως στη χώρα», προσθέτει η Πειραιώς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση