Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΕΛΛΑΔΑ / Αποφυλακίστηκαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου
Αποφυλακίστηκαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Αποφυλακίστηκαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Αποφυλακίστηκαν σήμερα η Βίκυ και Αρετή Τσοχατζόπουλου, οι οποίες την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκαν σε οκτώ ετών από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για , αδίκημα που αφορά την υπόθεση με τις μίζες, με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην Υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Εδικότερα, για την κόρη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, η αποφυλάκισή έγινε από τη φυλακή του Ελεώνα Θηβών, όπου είχε μεταχθεί μετά την καταδίκη της, λόγω του ότι είχε εκτίσει – κατά το νόμο – το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της.

Η Βίκυ πήρε αποφυλακιστήριο από τις Ελεώνα Θηβών, όπου είχε μεταχθεί μετά την πρόσφατη καταδίκη της .Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι, εμφανίστηκε στην κεντρική είσοδο των φυλακών, όπου την περίμενε ένα , στο οποίο επιβιβάστηκε και αποχώρησε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της, στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο.

Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση