Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αποφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς
Αποφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

Αποφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

Ο βουλευτής της Χρυσής ς Χρήστος εξήλθε το πρωί της Κυριακής από τις φυλακές Κορυδαλλού σε συνέχεια της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών που αντικαθιστά την ση με επιβολή περιοριστικών όρων.

Είκοσι μέρες πριν τη δίκη της Χρυσής ς και μετά την αποφυλάκιση και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και του Γ. Λαγού, αποφυλακίστηκε και ο βουλευτής Χρήστος . Ο κ. Παππάς βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την παρέλευση του 18μηνου από την σύλληψή του.

Η προφυλάκιση του αντικαθίσταται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ επιβάλλεται στον κύριο Παππά να κινείται μόνο εντός των ορίων της ς, διανυκτέρευση στην οικία του, απαγόρευση ς με πλωτά και εναέρια μέσα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Παράλληλα, επιβάλλεται στον βουλευτή να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Έξω από τις πύλες του σωφρονιστικού ιδρύματος περίμεναν τον βουλευτή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, αλλά και κάποιοι οπαδοί του κόμματος που θέλησαν να είναι τες στην αποφυλάκισή του και χειροκρότησαν όταν τον είδαν να βγαίνει από την πύλη.

Ο κ. Παππάς δήλωσε πως ένα κίνημα που επιβραβεύτηκε σε τρεις διαδοχικές εκλογικές ανα και το οποίο έχει νεκρούς στις τάξεις του (αναφερόμενος στη δολοφονία των δύο νεαρών στο Ηράκλειο) δεν μπορεί να σβήσει.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σημείωσε επίσης πως η δίκη θα επιβεβαιώσει πανηγυρικά πως τα μέλη του κόμματός του είναι αθώα.

πηγή:iefimerida.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση