Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Ν. Κούζηλος
Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Ν. Κούζηλος

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Ν. Κούζηλος

Αποφυλκίστηκε με βούλευμ του Συμβουλίου Εφετών ο ς της Χρυσής Αυγής ίκος Κούζηλος, ο οποίος βαρύνεται με το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης στην πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Του επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής ς του, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός Αττικής, της παράδοσης του διαβατηρίου του, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα και της μη συμμετοχής σε εκδήλωση του κόμματος της Χ.Α., εντός και εκτός των γραφείων αυτής, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και την παραμονή στο Κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Με άλλο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών, αποφυλακίστηκε και ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, «πυρηνάρχης» της ίκαιας, ιώργος Πατέλης.

Το δικαστικό συμβούλιο αντικατέστησε την προσωρινή του κράτηση με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής ς του, της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του, της μη απομάκρυνσής του από τον Νόμο Αττικής και της μη χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων. Στις φυλακές Κορυδαλλού από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται μόνο ο ς ιάννης Λαγός, ο οποίος, ενώ είχε αποφυλακιστεί, οδηγήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα πίσω στη φυλακή καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση