Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Ν. Κούζηλος
Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Ν. Κούζηλος

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Ν. Κούζηλος

Αποφυλακίστηκε με του Συμβουλίου Εφετών ο βουλευτής της Χρυσής ς Νίκος Κούζηλος, ο οποίος βαρύνεται με το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης στην πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής ς.

Του επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής κατοικίας του, της απαγόρευσης ς εκτός Αττικής, της ς του διαβατηρίου του, της απαγόρευσης ς με πλωτά ή εναέρια μέσα και της μη συμμετοχής σε εκδήλωση του κόμματος της Χ.Α., εντός και εκτός των γραφείων αυτής, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και την παραμονή στο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Με άλλο του Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών, αποφυλακίστηκε και ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, «πυρηνάρχης» της ας, Γιώργος Πατέλης.

Το δικαστικό συμβούλιο αντικατέστησε την προσωρινή του κράτηση με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής κατοικίας του, της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του, της μη απομάκρυνσής του από τον Νόμο Αττικής και της μη χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων. Στις φυλακές Κορυδαλλού από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται μόνο ο βουλευτής , ο οποίος, ενώ είχε αποφυλακιστεί, οδηγήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα πίσω στη φυλακή καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση