Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αποχώρηση της πολιτικής αγωγής και διακοπή στη δίκη της Χ.Α.
Αποχώρηση της πολιτικής αγωγής και διακοπή στη δίκη της Χ.Α.

Αποχώρηση της πολιτικής αγωγής και διακοπή στη δίκη της Χ.Α.

Αποχώρησε από τη δίκη της ΧΑ η πολιτική και η δίκη διεκόπη  μετά από εντάσεις που δημιουργήθηκαν από που υποβλήθηκαν από συνηγόρους της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνήγορος υπεράσπισης υπέβαλε ζητώντας να κηρυχθεί απαράδεκτη η για που βαρύνει την ηγετική ομάδα της ΧΑ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης στην τοποθέτηση του επιχειρηματολόγησε υπέρ της συγκεκριμένης ς υπογραμμίζοντας πως στη συγκεκριμένη περίπτωση “εκλείπει το οικονομικό όφελος που θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για το συγκεκριμένο αδίκημα”. Μάλιστα, για να ενισχύσει  τον ισχυρισμό του επικαλέστηκε και τη συνθήκη του η οποία αποτέλεσε και την βάση της ς της μειοψηφίας που καταγράφεται στο παραπεμπτικό . Ολοκληρώνοντας πρόσθεσε ότι παραβιάζονται και οι συνταγματικές αρχές που αφορούν στην ελευθερία των πολιτικών κομμάτων καθώς υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι “Μπορεί οι κατηγορούμενοι να μην είναι όλοι βουλευτές αλλά είναι μέλη του ιδίου κόμματος”.

Οι συνήγοροι πολιτικής ς υπογράμμισαν πως με την κίνηση αυτή αποδεικνύεται το ενιαίο της υπεράσπισης παρά τους ισχυρισμούς τους ότι δεν είναι μέλη της ίδιας οργάνωσης και επανέφεραν το αίτημα για μαγνητοφωνημένα πρακτικά της ακροαματικής διαδικασίας.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση