Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία
Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία

Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία

Η ποχώρηση των βουλευτών της Νές Δημοκρατίας εν μέσω μεγάλης ς, «σημάδεψε» τη χθεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας τα έτη 1997-2014». Η συνεδρίαση είχε ως θέμα την εξέταση της κ. Αικατερίνης Πολύζου, προϊσταμένης του Τμήματος ς Διαχείρισης του ΚΛ.

Οι κ. Γ. Γεωργαντάς και Ν. Μηταράκης προέβησαν σε αυτή την , διαμαρτυρόμενοι για τις παρεμβάσεις όχι απλώς των βουλευτών – μελών της Επιτροπής αλλά και του προέδρου της Αντ. Μπαλωμενάκη, οι οποίες –όπως υποστήριξαν– είχαν στόχο να τρομοκρατήσουν τη μάρτυρα.

«Λογοκρίνετε τις ερωτήσεις. Είστε ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Επιτροπών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργαντάς απευθυνόμενος στον κ. Μπαλωμενάκη, ο οποίος όχι μόνο απηύθυνε εμβόλιμα ερωτήσεις στη μάρτυρα, αλλά και επέτρεπε τις επιθετικές εις βάρος της μάρτυρος και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας παρεμβάσεις των στελεχών του .

«Είναι παραπειστικές οι ερωτήσεις που κάνετε», ήταν μία από τις φράσεις-σχόλια του προέδρου της Επιτροπής απέναντι σε βουλευτή της Ν.Δ., ενώ το καταδεικνύει και σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Χαρ. Τζαμακλής): «Μην κάνουμε τους βλάκες εδώ μέσα», είπε κάποια στιγμή, σχολιάζοντας απαξιωτικά τοποθέτηση της κ. Πολύζου έναντι δικού του ερωτήματος.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση