Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία
Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία

Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία

Η αποχώρηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εν μέσω μεγάλης έντασης, «σημάδεψε» τη χθεσινή της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας τα έτη 1997-2014». Η είχε ως θέμα την εξέταση της κ. Αικατερίνης Πολύζου, προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του .

Οι κ. Γ. Γεωργαντάς και Ν. Μηταράκης προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, διαμαρτυρόμενοι για τις όχι απλώς των βουλευτών – μελών της Επιτροπής αλλά και του προέδρου της Αντ. Μπαλωμενάκη, οι οποίες –όπως υποστήριξαν– είχαν στόχο να τρομοκρατήσουν τη μάρτυρα.

«Λογοκρίνετε τις ερωτήσεις. Είστε ο χειρότερος πρόεδρος στην των Επιτροπών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργαντάς απευθυνόμενος στον κ. Μπαλωμενάκη, ο οποίος όχι μόνο απηύθυνε εμβόλιμα ερωτήσεις στη μάρτυρα, αλλά και επέτρεπε τις επιθετικές εις βάρος της μάρτυρος και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας των στελεχών του .

«Είναι παραπειστικές οι ερωτήσεις που κάνετε», ήταν μία από τις φράσεις-σχόλια του προέδρου της Επιτροπής απέναντι σε βουλευτή της , ενώ το κλίμα καταδεικνύει και σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Χαρ. Τζαμακλής): «Μην κάνουμε τους βλάκες εδώ μέσα», είπε κάποια στιγμή, σχολιάζοντας απαξιωτικά τοποθέτηση της κ. Πολύζου έναντι δικού του ερωτήματος.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση