Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η Σοσιαλιστική Τάση του Κ. Χρυσόγονου
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η Σοσιαλιστική Τάση του Κ. Χρυσόγονου

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η Σοσιαλιστική Τάση του Κ. Χρυσόγονου

Η ποχώρηση της Σοσιλιστικής Τάσης του Κώστα Χρυσόγονου από τον ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε κατά την διάρκεια ς που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Η αποχώρηση του κ. Χρυσόγονου αποτελεί μάλλον προδιαγεγραμμένη εξέλιξη μιας εδώ και καιρό αποκλίνουσας ς από τις κεντρικές πολιτικές επιλογές της ς και του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο ευρω έχει πολύ συχνά διαφοροποιηθεί σε κεντρικές κυβερνητικές επιλογές, ενώ ήταν ο ίδιος που είχε εξομολογηθεί ότι είχε καιρό να επικοινωνήσει με τον κ. Αλ. .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το αποτέλεσμα της ς των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης σχετικά με την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετατροπή της σε αυτόνομη κίνηση είναι το εξής:

Εγγεγραμμένα μέλη: 2032

Υπέρ της πρότασης αποχώρησης: 1678 (Ποσοστό 82.6%)
Κατά της πρότασης αποχώρησης: 31 (Ποσοστό 1.5%)
Αποχή: 323 (Ποσοστό 15.9%)

Κατά συνέπεια η πρόταση της Γραμματείας υπερψηφίστηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης και εγκρίθηκε η αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ και ο μετασχηματισμός της Τάσης σε αυτόνομη κίνηση.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την Πολιτική Γραμματεία τα επόμενα βήματα στη διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου πολιτικού μας φορέα

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση