Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις «προσχηματικές» συνεδριάσεις της Βουλής
Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις «προσχηματικές» συνεδριάσεις της Βουλής

Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις «προσχηματικές» συνεδριάσεις της Βουλής

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη σκυτάλη της σφοδρής ς που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και την πρόεδρο της ς, κ. .

Το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «προσχηματικές» τις συνεδριάσεις της ς που συγκάλεσε μόλις χθες η κ. Κωνσταντοπούλου και δηλώνει αποχή από αυτές ενώ αποδίδει στην κ. Κωνσταντοπούλου ευτελισμό της Βουλής.

Η αναφέρει:

«Η Κ.Ο. του  ΣΥΡΙΖΑ δε θα συμπράξει στην επιχειρούμενη προσχηματική συζήτηση στην ολομέλεια της Bουλής την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Αυγούστου  με θέματα  τη των Γερμανικών οφειλών και το .

Πρόκειται για δύο σημαντικά ζητήματα, τα οποία ανέδειξε στην και διεθνώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  και έχουν τη μεγάλη συναίνεση της κοινωνίας. Είναι ανεπίτρεπτο τόσο σημαντικά θέματα να χρησιμοποιούνται με μικροκομματική σκοπιμότητα από τη πρόεδρο της Βουλής και το νεοσύστατο κόμμα ΛΑ.Ε, λίγο πριν τη διάλυση της Βουλής.

Τέλος, οι συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής απαρτίζονται από σύνθεση που δεν ανταποκρίνεται πλέον στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και συνεδριάζουν  με μονοκομματική σύνθεση. Ποιοι άραγε ευτελίζουν τη Βουλή;»

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση