Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Από την Μεσόγειο των λαών, στην Μεσόγειο των νεκρών
Από την Μεσόγειο των λαών, στην Μεσόγειο των νεκρών

Από την Μεσόγειο των λαών, στην Μεσόγειο των νεκρών

Η νέ φρικιστική τραγωδία στη Μεσόγειο με πρωταγωνιστές μετανάστες, κατέδειξε τα με της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής ς και κατ' επέκταση το κακό πρόσωπο μιας απάνθρωπης και αφιλόξενης Ευρώπης.

Αυτό τονίζουν οι και προσθέτουν: ” Τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο σεβασμός αυτών, αποτελούν το προπύργιο κάθε δημοκρατίας και πρέπει να διαφυλαχθούν πάση θυσία χωρίς εκπτώσεις, ιδεολογικούς συμβιβασμούς, ρατσισμούς και υποχωρήσεις σε εκβιαστικά διλήμματα. Οι αγωνίζονται για μία ανθρωπιστική προσέγγιση του μεταναστευτικού ζητήματος, απαιτώντας μέτρα και πρωτοβουλίες που έχουν ως κανόνα την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, όχι μόνο σε Ελληνικό, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πρασίνων, Φ. Γκανούλης, δήλωσε σχετικά με τη νέα τραγωδία: “Η της Μεσόγείου έχει “κοιμήσει” χιλιάδες έκπτωτους ανθρώπους, χωρίς ακόμα να “ξυπνήσει” τους αληθινούς υπαιτίους. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό από όλους ότι η μεταναστευτική της Ε.Ε είναι άδικη για τις χώρες υποδοχής, αναποτελεσματική για το πρόβλημα, και έχει ως εκατόμβες θυμάτων”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση