Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Από πενταμελή επιτροπή τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
Από πενταμελή επιτροπή τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Από πενταμελή επιτροπή τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Μι πεντμελής επιτροπή υπό τον πρωθυπουργό,κ.Αλέξη Τσίπρα, θα έχει τον τελικό λόγο για τη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων του στις εκλογές, οι οποίες θα γίνουν με και όχι με σταυρό.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα υπό τον κ.Τσίπρα, με αντικείμενο την προετοιμασία για τις εκλογές, επισημάνθηκε ότι πέραν των βουλευτών που επέλεξαν να αποχωρήσουν από το κόμμα, θα εξεταστεί κατά περίπτωση η συμπερίληψη ή όχι στα βουλευτών που ψήφισαν “παρών” στην για το νέο μνημόνιο.

Επίσης, στα νέα θα επιχειρηθεί άνοιγμα με τη συμμετοχή υποψηφίων που δεν προέρχονται από το κόμμα, ώστε να σηματοδοτήσει η διεύρυνση που η ηγετική ομάδα επιθυμεί. Ωστόσο, στη σύσκεψη επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις και επιλογές στην κατεύθυνση της διεύρυνσης “ώστε να μην ξαναπάθουμε τα ίδια”, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Η , που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα θα προσδιορίσει επακριβώς τα χρονοδιαγράμματα για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων αλλά και τον σχεδιασμό για τις περιοδείες του κ.Τσίπρα και των στελεχών του κόμματος, ενώ αναμένεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, πιθανότατα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο εν όψει των επικείμενων εκλογών, ο κ. προέτρεψε τα στελέχη του κόμματος του να μην ασχολούνται με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών και πρόσθεσε: «Αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο καταλαβαίνει».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση