Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Απειλητικό μήνυμα αλά «Νονού» σε επιχειρηματία, φίλο του Λεμπιδάκη
Απειλητικό μήνυμα αλά «Νονού» σε επιχειρηματία, φίλο του Λεμπιδάκη

Απειλητικό μήνυμα αλά «Νονού» σε επιχειρηματία, φίλο του Λεμπιδάκη

Εποχές… Νονού θυμίζει το μφιόζικο μήνυμ που άφησαν άγνωστοι σε επιχειρηματία, φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στο .

Ειδικότερα, το μαφιόζικο μήνυμα στον επιχειρηματία φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που πριν από ένα μήνα απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του, στάλθηκε με… ένα κεφάλι ζώου έξω από την επιχείρησή του.

Το, τουλάχιστον, περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυ καθώς έρχεται λίγο καιρό μετά την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία από τα χέρια των απαγωγέων του και ενώ ακόμη υπάρχουν υπόνοιες για ασύλληπτα μέλη της ς των απαγωγέων.

Το περίεργο αυτό εύρημα, ένα κεφάλι γουρουνιού, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την .

Οι αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος διατηρεί φιλικές με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και μάλιστα είναι γνωστή σε όλους η φιλία των δύο επιχειρηματιών.

Στο μικροσκόπιο της ς έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των υπολοίπων επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, προκειμένου να μελετήσουν τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών, που προέβησαν σε μία τέτοια πράξη.

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση