Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Απανθρακωμένος άνδρας βρέθηκε μετά απο πυρκαγιά σε εργοστάσιο της Σίνδου
Απανθρακωμένος άνδρας βρέθηκε μετά απο πυρκαγιά σε εργοστάσιο της Σίνδου

Απανθρακωμένος άνδρας βρέθηκε μετά απο πυρκαγιά σε εργοστάσιο της Σίνδου

Απανθρακωμένος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ένας άντρας περίπου 40 ετών, μετά την κατάσβεστη πυρκαγιάς σε αποθήκη εταιρείας χρωμάτων, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αναμένεται να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Επί τόπου παραμένουν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 14 άνδρες, για τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς.

Η πυρκαγιά προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Δέλτα, ο οποίος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, θα προχωρήσει σε έλεγχο ρύπων.

“Θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, εάν τυχόν οι ρύποι αυξάνονται, μέσω του σταθμού εναέριων ρύπων Σίνδου και Διαβατών, ώστε να προστατευθεί απόλυτα η δημόσια υγεία. Επίσης, ζητήσαμε ήδη από την Περιφέρεια να γίνουν εκ νέου έλεγχοι για το κατά πόσο οι αποθήκες της ΒΙΠΕ που έχουν εύφλεκτα ή επικίνδυνα ή τοξικά υλικά τηρούν τους περιβαλλοντικούς όρους” δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μ. Φωτόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο της πυρκαγιάς με κλιμάκιο της υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξ' αποστάσεως στήριξη γονέων και μαθητών από το ΚΕΣΥ Μαγνησίας - https://t.co/yNPYOkDWSw -

  • Ανάδειξη Καλών Πρακτικών Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/IP4ZNx5rmF -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: Να δοθεί αποζημίωση στα μέλη των πληττόμενων Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών… - https://t.co/6E6MwdkQv8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση