Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις ΓΕ08 και ΓΕ09 της ΠΑΘΕ
Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις ΓΕ08 και ΓΕ09 της ΠΑΘΕ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις ΓΕ08 και ΓΕ09 της ΠΑΘΕ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης κατακόρυφης σήμανσης στις ΓΕ08 και ΓΕ09 του τμήματος αυτοκινητοδρόμου .Θ.Ε., απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, κτά τις ώρες 07.00 ώρα έως 19.00.
Συγκεκριμένα:
α. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσ σαλονίκη
από τον ανισόπεδο κόμβο έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (23-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (26-10- 2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας τα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (06-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (10-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού, της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-από τον Η-Α/Κ Μακρυχωρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (27-11- 2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (01-12-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ευαγγελισμού, τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
β. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
από τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Ανατολικός (Αγιάς) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (30-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (03-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. – Λάρισας, της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (13-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (17-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση