Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις ΓΕ08 και ΓΕ09 της ΠΑΘΕ
Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις ΓΕ08 και ΓΕ09 της ΠΑΘΕ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις ΓΕ08 και ΓΕ09 της ΠΑΘΕ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης κατακόρυφης σήμανσης στις ΓΕ08 και ΓΕ09 του τμήματος αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 07.00 ώρα έως 19.00.
Συγκεκριμένα:
α. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσ σαλοίκη
από τον ανισόπεδο κόμβο έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (23-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (26-10- 2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς .
από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (06-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (10-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού, της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς

-από τον Η-Α/Κ Μακρυχωρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (27-11- 2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (01-12-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ευαγγελισμού, τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
β. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήα
από τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Ανατολικός (Αγιάς) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (30-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (03-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. – Λάρισας, της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς .
από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (13-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (17-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς .
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κλειστά δίκτυα άρδευσης σε Μακρυρράχη και Πουρί στο Πήλιο #Κλειστάδίκτυαάρδευσης - https://t.co/3vxq6e4kxs -

  • Χρήστος Βολικάκης: Θα ανέβω στο ποδήλατο με στόχο το καλύτερο #ΧρήστοςΒολικάκης - https://t.co/GNK6cishpH -

  • Διοργάνωση προβολής ταινιών από τον Δήμο Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/fssyvfF3po -

"Αλιεύοντας" την είδηση