Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα στην 1η Έκθεση Κινητικότητας – Mobility Fair 2016
Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα στην  1η Έκθεση Κινητικότητας – Mobility Fair 2016

Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα στην 1η Έκθεση Κινητικότητας – Mobility Fair 2016

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υποστηρίζει αλλά και συμμετέχει στο πρώτο Mobility Fair που συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το British Council και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (Erasmus Student Network Greece).

H 1η Έκθεση Κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, από τις 12:00 έως τις 21:00, στον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ‘’Innovathens’’, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρίσκεται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ενημερωτικό περίπτερο, ενώ στις 19.30 θα απευθύνει ομιλία ο αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, Άρης Περουλάκης σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας των νέων.

Στόχος της Έκθεσης είναι να προωθήσει τις ευκαιρίες κινητικότητας σε φοιτητές και νέους, σε εκπαιδευτικούς, ερευνητές καθώς και όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή να ζήσουν μια εκπαιδευτική εμπειρία στο εξωτερικό.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus+, τις προσφερόμενες υποτροφίες, τις σπουδές στο εξωτερικό, τα Summer Schools, προγράμματα ανταλλαγής και κατάρτισης, τον Εθελοντισμό, τα Ερευνητικά Προγράμματα, τις ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας και εργασίας στο εξωτερικό καθώς και πολλές άλλες δράσεις σχετικά με την κινητικότητα στο εξωτερικό.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης στο Πανευρωπαϊκό Online Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων - https://t.co/ytKy4N0i7u -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις καταστροφές στον Αλμυρό από τον Ιανό - https://t.co/joG9zYh7Cl -

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

"Αλιεύοντας" την είδηση