Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα στην 1η Έκθεση Κινητικότητας – Mobility Fair 2016
Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα στην  1η Έκθεση Κινητικότητας – Mobility Fair 2016

Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα στην 1η Έκθεση Κινητικότητας – Mobility Fair 2016

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υποστηρίζει αλλά και συμμετέχει στο πρώτο που συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το British Council και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (Erasmus Student Network Greece).

H 1η Έκθεση Κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου , από τις 12:00 έως τις 21:00, στον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ‘’Innovathens’’, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρίσκεται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ενημερωτικό , ενώ στις 19.30 θα απευθύνει ο αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, Άρης Περουλάκης σχετικά με τα κινητικότητας των νέων.

Στόχος της Έκθεσης είναι να προωθήσει τις ευκαιρίες κινητικότητας σε φοιτητές και νέους, σε εκπαιδευτικούς, ερευνητές καθώς και όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή να ζήσουν μια εκπαιδευτική εμπειρία στο εξωτερικό.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με το , τις προσφερόμενες υποτροφίες, τις σπουδές στο εξωτερικό, τα Summer Schools, προγράμματα ανταλλαγής και κατάρτισης, τον Εθελοντισμό, τα Ερευνητικά Προγράμματα, τις ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας και εργασίας στο εξωτερικό καθώς και πολλές άλλες δράσεις σχετικά με την κινητικότητα στο εξωτερικό.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση