Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη
Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη

Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη

Ουδέν νεώτερον για μίζες στα και για πολιτικά πρόσωπα προέκυψε από την τετράωρη της συζύγου του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς , ενώπιον του εισαγγελέα εφετών ρηγόρη Πεπόνη, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές επιφυλάξεις των δικαστικών αρχών, οι οποίες έβλεπαν με δυσπιστία τα λεγόμενα περί αποκαλύψεων.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της επιχείρησε να δικαιολογήσει την κίνησή της να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη, αναφέροντας ότι η απορριπτική απόφαση της ς στο αίτημά της για απο την απογοήτευσε και την οδήγησε στη φυγή.
Σε ό,τι αφορά τα και τις μίζες που διακινήθηκαν σε συγκεκριμένα προγράμματα, η δεν κατέθεσε κάτι αξιόλογο ή αξιοποιήσιμο από τις δικαστικές αρχές, επέμεινε στο ότι η ίδια και ο σύζυγός της είναι αθώοι και πρόσθεσε ότι συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα τους επιβουλεύονται και βρίσκονται πίσω από τις ποινικές τους .

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε δύο πολιτικούς τους οποίους θεωρεί υπεύθυ των δεινών της, ενώ για μια ακόμα φορά εξέφρασε την πικρία της για τις δικαστικές αρχές που δεν την αποφυλακίζουν.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση