Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη
Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη

Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη

Ουδέν νεώτερον για στα εξοπλιστικά και για πολιτικά πρόσωπα προέκυψε από την τετράωρη της συζύγου του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές επιφυλάξεις των δικαστικών αρχών, οι οποίες έβλεπαν με δυσπιστία τα λεγόμενα περί αποκαλύψεων.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της επιχείρησε να δικαιολογήσει την κίνησή της να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη, αναφέροντας ότι η απορριπτική της δικαιοσύνης στο αίτημά της για την απογοήτευσε και την οδήγησε στη φυγή.
Σε ό,τι αφορά τα εξοπλιστικά και τις που διακινήθηκαν σε συγκεκριμένα προγράμματα, η δεν κατέθεσε κάτι αξιόλογο ή αξιοποιήσιμο από τις δικαστικές αρχές, επέμεινε στο ότι η ίδια και ο σύζυγός της είναι αθώοι και πρόσθεσε ότι συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα τους επιβουλεύονται και βρίσκονται πίσω από τις ποινικές τους .

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε δύο πολιτικούς τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους των δεινών της, ενώ για μια ακόμα φορά εξέφρασε την πικρία της για τις δικαστικές αρχές που δεν την αποφυλακίζουν.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση