Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη
Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη

Αντιπερισπασμός η κίνηση Σταμάτη

Ουδέν νεώτερον γι στ εξοπλιστικά και για πολιτικά πρόσωπα προέκυψε από την τετράωρη κατάθεση της συζύγου του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς , ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές επιφυλάξεις των δικαστικών αρχών, οι οποίες έβλεπαν με δυσπιστία τα λεγόμενα περί αποκαλύψεων.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της επιχείρησε να δικαιολογήσει την κίνησή της να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη, αναφέροντας ότι η απορριπτική της ς στο αίτημά της για απο την απογοήτευσε και την οδήγησε στη φυγή.
Σε ό,τι αφορά τα εξοπλιστικά και τις μίζες που διακινήθηκαν σε συγκεκριμένα προγράμματα, η Βίκυ δεν κατέθεσε κάτι αξιόλογο ή αξιοποιήσιμο από τις δικαστικές αρχές, επέμεινε στο ότι η ίδια και ο σύζυγός της είναι αθώοι και πρόσθεσε ότι συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα τους επιβουλεύονται και βρίσκονται πίσω από τις ποινικές τους .

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε δύο πολιτικούς τους οποίους θεωρεί υπεύθυ των δεινών της, ενώ για μια ακόμα φορά εξέφρασε την πικρία της για τις δικαστικές αρχές που δεν την αποφυλακίζουν.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση