Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την Επιτροπή για το χρέος
Αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την Επιτροπή για το χρέος

Αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την Επιτροπή για το χρέος

Τη διμρτυρία του κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκφράζουν σε ανακοινώσεις τους του Το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Τη του κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκφράζει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, εγκαλώντας την πως δεν προσκάλεσε το κόμμα και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, στην για τη συγκρότηση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους.

«H κυρία εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Το νέο της “κατόρθωμα” είναι ότι σε που οργάνωσε για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, δεν κάλεσε Το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά όπως πληροφορούμαστε και άλλα κόμματα της ς» αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

ΠΑΣΟΚ: «Θεσμικά κακόγουστη παράσταση»

«Θεσμικά κακόγουστη παράσταση» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τη σημερινή εκδήλωση για τη συγκρότηση της Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους, σε ανακοίνωσή του.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «δήθεν επιτροπή» και χαρακτηρίζει την εκδήλωση «κοινή κομματική εκδήλωση / ΑΝΕΛ στην οποία παρίσταται και ομιλεί ο της Δημοκρατίας κ. Πρ., ενόψει – υποτίθεται- της συγκρότησης μιας επιτροπής της Βουλής στην οποία δεν μετέχουν τα κόμματα και οι βουλευτές, αλλά πρόσωπα της αποκλειστικής επιλογής της κ. Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση