Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την Επιτροπή για το χρέος
Αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την Επιτροπή για το χρέος

Αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την Επιτροπή για το χρέος

Τη διαμαρτυρία του κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκφράζουν σε ανακοινώσεις τους του Το Ποτάμι και το ΟΚ.

Τη διαμαρτυρία του κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκφράζει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, εγκαλώντας την πως δεν προσκάλεσε το κόμμα και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, στην εκδήλωση για τη συγκρότηση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους.

«H κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Το νέο της “κατόρθωμα” είναι ότι σε εκδήλωση που οργάνωσε για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, δεν κάλεσε Το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά όπως πληροφορούμαστε και άλλα της ς» αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

ΟΚ: «Θεσμικά κακόγουστη »

«Θεσμικά κακόγουστη » χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τη σημερινή εκδήλωση για τη συγκρότηση της Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους, σε ανακοίνωσή του.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «δήθεν επιτροπή» και χαρακτηρίζει την εκδήλωση «κοινή κομματική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΕΛ στην οποία παρίσταται και ομιλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ.Παυλόπουλος, ενόψει – υποτίθεται- της συγκρότησης μιας επιτροπής της Βουλής στην οποία δεν μετέχουν τα και οι , αλλά πρόσωπα της αποκλειστικής ς της κ. Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: kathimerini.gr

 

"Αλιεύοντας" την είδηση