Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Ανοδος 30 θέσεων για το ΕΚΠΑ σε παγκόσμια κατάταξη
Ανοδος 30 θέσεων για το ΕΚΠΑ σε παγκόσμια κατάταξη

Ανοδος 30 θέσεων για το ΕΚΠΑ σε παγκόσμια κατάταξη

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη που δημοσιεύει το διεθνώς γνωστό Center for World University Rankings (CWUR ― http://cwur.org/2015/).

Συγκεκριμένα, φέτος το κατατάχθηκε στην 301η θέση ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα πανεπιστήμια από τις χιλιάδες σε όλο τον κόσμο, ενώ πέρυσι ήταν στην 331η θέση.

«Αν συνυπολογισθεί η δραματική ή και διακοπή της δημόσιας χρηματοδότησης (τακτικές πιστώσεις, ΠΔΕ, κονδύλια για την έρευνα), σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα, όπως η αφυπηρέτηση πολλών καθηγητών, το επίτευγμα αυτό πρέπει να αποδοθεί, λοιπόν, κυρίως στην αφοσίωση και την ποιότητα όλου του ανθρώπινου δυναμικού του ιδρύματός μας» λέει η του , επισημαίνοντας ότι το έχει ξεπεράσει στην κατάταξη πανεπιστήμια με μεγάλη , όπως το Πανεπιστήμιο της Λειψίας της Γερμανίας (302η θέση) ή το Πανεπιστήμιο St. Andrews της Μεγάλης Βρετανίας (309η θέση).
Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση