Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άνοιγμα Φλαμπουράρη προς Λεβέντη
Άνοιγμα Φλαμπουράρη προς Λεβέντη

Άνοιγμα Φλαμπουράρη προς Λεβέντη

Ο Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις αστάθειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας, εξήρε το επίπεδο συνεργασίας με τους και εκτίμησε ότι “δεν θα υπάρξει πρόβλημα για οποιοδήποτε θέμα (έλθει προς ψήφιση) στην Βουλή”.

Ωστόσο, ο κύριος Φλαμπουράρης, διατηρώντας μεν τις επιφυλάξεις του μετά και την αποτυχία συνεννόησης κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με την ενός διαλόγου με την Ένωση Κεντρώων, τη και το Ποτάμι, αποκλείοντας την συνεργασία με ΝΔ και ακροδεξιά.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, είπε ότι “όποτε έγινε οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν πέτυχε ποτέ”, αλλά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας πως  από τα “9 σημεία” που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,  “4-5 μπορεί να γίνουν αποδεκτά”.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση