Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ανεξαρτητοποίηση Ν. Μίχου από τη Χρυσή Αυγή με αιχμές
Ανεξαρτητοποίηση Ν. Μίχου από τη Χρυσή Αυγή με αιχμές

Ανεξαρτητοποίηση Ν. Μίχου από τη Χρυσή Αυγή με αιχμές

Δεκεξμελής είναι πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής ς, καθώς δεύτερος ς εντός διαστήματος ολίγων μηνών δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. Πρόκειται για τον Ευβοίας . Μίχο, ενώ στις αρχές Μαρτίου είχε προηγηθεί ο βουλευτής ς Δημ. Κουκούτσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι αμφότεροι, χωρίς να δηλώνουν αλλαγή των αντιλήψεων που τους οδήγησε στο κόμμα του . Μιχαλολιάκου, επικαλούνται περίπου τα ίδια επιχειρήματα, προκειμένου να αιτιολογήσουν την επιλογή τους: επιχειρήματα τα οποία «δείχνουν» παρουσία νέων προσώπων στον συγκεκριμένο κομματικό μηχανισμό, με τα οποία δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

«Στο κίνημα παρεισέφρησαν κάποιοι όψιμοι εθνικιστές, γυρολόγοι της ς, παλαιάς κοπής κομματάρχες», ανέφερε αρχικά ο Δημ. Κουκούτσης, κάνοντας παράλληλα λόγο για «βαρίδια» και για «αγράμματους ξερόλες». Ο Ν. στο ίδιο μήκος κύματος, αναφέρεται σε «τυχοδιώκτες, αλληθωρίζοντες καιροσκόπους, όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής». Ουδείς εκ των δύο διευκρινίζει το σε ποια νέα πρόσωπα αναφέρεται.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση