Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανεξαρτητοποίηση Ν. Μίχου από τη Χρυσή Αυγή με αιχμές
Ανεξαρτητοποίηση Ν. Μίχου από τη Χρυσή Αυγή με αιχμές

Ανεξαρτητοποίηση Ν. Μίχου από τη Χρυσή Αυγή με αιχμές

Δεκαεξαμελής είναι πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, καθώς δεύτερος εντός διαστήματος ολίγων μηνών δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. Πρόκειται για τον Ευβοίας Ν. Μίχο, ενώ στις αρχές Μαρτίου είχε προηγηθεί ο Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι αμφότεροι, χωρίς να δηλώνουν αλλαγή των αντιλήψεων που τους οδήγησε στο κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, επικαλούνται περίπου τα ίδια επιχειρήματα, προκειμένου να αιτιολογήσουν την τους: επιχειρήματα τα οποία «δείχνουν» παρουσία νέων προσώπων στον συγκεκριμένο κομματικό μηχανισμό, με τα οποία δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

«Στο κίνημα παρεισέφρησαν κάποιοι όψιμοι εθνικιστές, γυρολόγοι της πολιτικής, παλαιάς κοπής κομματάρχες», ανέφερε αρχικά ο Δημ. Κουκούτσης, κάνοντας παράλληλα λόγο για «βαρίδια» και για «αγράμματους ξερόλες». Ο Ν. Μίχος στο ίδιο μήκος κύματος, αναφέρεται σε «τυχοδιώκτες, αλληθωρίζοντες καιροσκόπους, όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής». Ουδείς εκ των δύο διευκρινίζει το σε ποια νέα πρόσωπα αναφέρεται.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του τουρνουά 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN #1οSUMMERCUPZAGORIN - https://t.co/H2JQlXcWmG -

  • Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/laHvkOByjL -

  • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Παντοτινά αστέρια» - https://t.co/n5cSpu18aZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση