Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη
Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη

Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι την προσεχή Τετάρτη μετά την λήξη της αποχής των συμβολαιογράφων της Αθήνας, Πειραιά και Δωδεκανήσου που αποφασίστηκε σήμερα μετά τη γενική τους συνέλευση.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε μετά την παροχή δεσμεύσεων από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης για νομοθετική ρύθμιση που θα κινεί αυτεπάγγελτα διώξεις κατά εκείνων που παρεμποδίζουν το των συμβολαιογράφων.

Η λήξη της αποχής αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των παρισταμένων συμβολαιογράφων στη γενική τους συνέλευση, ενώ λίγο νωρίτερα πέντε μέλη της διοίκησης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μεθοδεύσεις, όπως κατήγγειλαν, από την πλειοψηφία της διοίκησης του Συλλόγου.

Οι είχαν αποφασίσει να απέχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους λόγω των αλλεπάλληλων περιστατικών βίας που είχαν αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών αλλά και επιθέσεων στα γραφεία τους από τις λεγόμενες συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς.

Εξω από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε  η συνέλευση  των συμβολαιογράφων είχαν  προσέλθει συλλογικότητες που αντιδρούν στους και η εκπρόσωπος της Πλεύσης Ζωή καθώς και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Παν. Λαφαζάνης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση