Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΕΛΛΑΔΑ / Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη
Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη

Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι την προσεχή Τετάρτη μετά την λήξη της αποχής των συμβολαιογράφων της Αθήνας, Πειραιά και Δωδεκανήσου που αποφασίστηκε σήμερα μετά τη γενική τους συνέλευση.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε μετά την παροχή δεσμεύσεων από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης για νομοθετική ρύθμιση που θα κινεί αυτεπάγγελτα διώξεις κατά εκείνων που παρεμποδίζουν το των συμβολαιογράφων.

Η λήξη της αποχής αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των παρισταμένων συμβολαιογράφων στη γενική τους συνέλευση, ενώ λίγο νωρίτερα πέντε μέλη της διοίκησης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μεθοδεύσεις, όπως κατήγγειλαν, από την πλειοψηφία της διοίκησης του Συλλόγου.

Οι συμβολαιογράφοι είχαν αποφασίσει να απέχουν από την των καθηκόντων τους λόγω των αλλεπάλληλων περιστατικών βίας που είχαν αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών αλλά και επιθέσεων στα γραφεία τους από τις λεγόμενες συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς.

Εξω από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε  η συνέλευση  των συμβολαιογράφων είχαν  προσέλθει συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς και η εκπρόσωπος της Πλεύσης καθώς και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Παν. .

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση