Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ανδρας συνελήφθη για την πυρκαγιά στην Αιτωλοακαρνανία
Ανδρας συνελήφθη για την πυρκαγιά στην Αιτωλοακαρνανία

Ανδρας συνελήφθη για την πυρκαγιά στην Αιτωλοακαρνανία

Τις κτηγορίες του εμπρησμού πό πρόθεση και κατ' εξακολούθηση αντιμετωπίζει ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Νέα Σκλάβαινα ς και επεκτάθηκε στην γειτονική Πάλαιρο.

Ο 47χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης ς από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος.

Την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Λευκάδος, προκειμένου να απολογηθεί. Οσον αφορά στο μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε η , σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχουν καεί περίπου 3.000 στρέμματα, κυρίως με , προκαλώντας σημαντικό οικονομικό πλήγμα στους καλλιεργητές. Επίσης, έχουν προκληθεί σημαντικές και σε ποιμνιοστάσια, αφού αρκετοί δεν πρόλαβαν να απομακρύνουν εγκαίρως τα κοπάδια τους.

Ακόμη η κατέκαψε 1.000 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ προκάλεσε ζημιές σε αποθήκες και αγρ. Στις 19 Ιουλίου είχε εκδηλωθεί φωτιά στην ίδια περιοχή, η οποία και αυτή είχε προκαλέσει ζημιές.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση