Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αναβολή για τρεις εβδομάδες σε πλειστηριασμούς
Αναβολή για τρεις εβδομάδες σε πλειστηριασμούς

Αναβολή για τρεις εβδομάδες σε πλειστηριασμούς

Αναβάλλονται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και τουλάχιστον ως τις 10 Ιανουαρίου οι πλειστηριασμοί με απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και Δωδεκανήσου.

Η επίσημα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου σχετίζεται με την απαίτηση των συμβολαιογράφων να νομοθετήσει η κυβέρνηση μέτρα προστασίας τους από επιθέσεις που δέχονται και κυρίως την ψήφιση ρύθμισης για αυτεπάγγελτη δίωξη εκείνων που παρεμποδίζουν το των συμβολαιογράφων.

Μετά την που ελήφθη από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο πλειστηριασμοί δεν θα διενεργηθούν στις 20 και 27 Δεκεμβρίου αλλά και στις 3 Ιανουαρίου με επισπεύδοντες τράπεζες, δημόσιο, δήμους και ασφαλιστικά ταμεία.

Η αφορά τους παραδοσιακούς πλειστηριασμούς όχι τους ηλεκτρονικούς και όχι εκείνους που γίνονται μεταξύ ιδιωτών για η χρέη.

«Είναι αυτονόητο, τονίζεται στην ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση