Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Ανασκευάζει ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο
Ανασκευάζει ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο

Ανασκευάζει ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι της για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης Δώρας.

Ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει και η σημερινή τοποθέτηση του δικηγόρου του πατέρα της αδικοχαμένης 32χρονης. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της νεκρής, Κ. Ζέμπερης, είχε, σε τηλεοπτικές του , αναφέρει ότι την του θανάτου της έτυχε να περνάει με το ταξί που οδηγούσε από το Β’ Νεκροταφείο και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη της κόρης του. Χθες, ο Κ. Ζέμπερης κατέθεσε, επί πολλές ώρες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 Σήμερα ωστόσο, ο κ. Απ. Λύτρας, που εκπροσωπεί τον πατέρα της 32χρονης, σημείωσε (Αλφα Radio) πως ο ίδιος διαφώνησε με την τοποθέτηση του πελάτη του.  «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις , δεν τον είχα αναλάβει», είπε ο κ. Λύτρας, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια και έχει πάει στο σπίτι του.

Μάλιστα, ακύρωσε πλήρως τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

Η τοποθέτηση του συνηγόρου προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Ο ίδιος, πάντως, σημείωσε στο ίδιο μέσο πως «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση