Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στην Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ
Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στην Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ

Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στην Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ

Την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση με βανδαλισμούς που πραγματοποίησαν στις 20 Δεκεμβρίου στην Πρυτανεία του Μακεδονίας ανέλαβαν χθες μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρουν σε κείμενο – που αναρτήθηκε στον ιστότοπο indymedia στόχος της επίθεσης ήταν ο πρύτανης και ο αντιπρύτανης του Μακεδονίας ενώ όπως επισημαίνουν αφορμή για την καταδρομική υπήρξε η πρόταση του κ. Σαρτζετάκη για επιβολή διδάκτρων στους πρωτοετείς

Αναφέρουν ακόμη στο ίδιο κείμενο πως οι έγιναν και με αφορμή συζήτηση που είχε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνος με στο γραφείο του κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως υποστηρίζουν τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο κ. Ζαπράνης  είχε «ειρωνική διάθεση».

Υπενθυμίζεται ότι οι κουκουλοφόροι είχαν πετάξει μπογιές στα γραφεία, ενώ χρησιμοποιώντας λοστούς και σφυριά προκάλεσαν εκτεταμένες σε τζάμια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τη στιγμή της καταδρομικής επίθεσης στον χώρο δεν βρίσκονταν παρά μόνον ορισμένα στελέχη της πρυτανείας, τα οποία όμως δεν ήρθαν σε επαφή και αντιπαράθεση με τους κουκουλοφόρους.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση