Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » «Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα
«Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

«Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Φωταγωγημένο από τις 7 το απόγευμα είναι το χριστουγεννιάτικο δένδρο των Αθηνών.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, «άναψε» το χριστουγεννιάτικο θέλοντας να στείλει «μήνυμα ς κι αισιοδοξίας».

«Είναι μία ευκαιρία για όλους εμάς να περάσουμε επιπλέον χρόνο με τους δικούς μας , να κάνουμε βόλτες στην πόλη μας, να νοιαστούμε και να σταθούμε δίπλα σε όσους κι όσες το έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Καμίνης.

«Φέτος εμπιστευτήκαμε τον στολισμό της πόλης σε καταξιωμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Δούλεψαν με κέφι με αγάπη και με φαντασία κι ομόρφυναν τους δρόμους, τις , το κέντρο αλλά και τις γειτονιές. 220 και δράσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας σε όλες τις περιπτώσεις με ελεύθερη είσοδο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο δήμαρχος της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης κάλεσε μικρούς και μεγάλους να περπατήσουν στο κέντρο και στις γειτονιές και να συμμετάσχουν σε όσες περισσότερες θέλουν και μπορούν καθώς κα να νιώσουν όλοι μαζί το πνεύμα των ημερών.

Καταλήγοντας ανέφερε χαρακτηριστικά πως και «φέτος το ραντεβού για αλλαγή του χρόνου θα δοθεί στο κάτω από τη μοναδική της φωτισμένης Ακρόπολης, συντροφιά με εκλεκτούς καλλιτέχνες».

Η Αθήνα «φόρεσε επισήμως απόψε τα γιορτινά της» με εκατοντάδες να δίνουν το παρών και να παρακολουθούν την τελετή της φωταγώγησης του υ στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Το «αλλιώτικο» χριστουγεννιάτικο δέντρο εκτός από τα εκατοντάδες φωτάκια που το περιβάλλουν, κοσμείται φέτος και από αμέτρητες γλάστρες με αλεξανδρινά.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση