Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην οικία Φλαμπουράρη
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην οικία Φλαμπουράρη

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην οικία Φλαμπουράρη

Την ευθύνη για τον εμπρησμό στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας  Αλέκου Φλαμπουράρη ανέλαβαν άγνωστοι σε ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μεταξύ άλλων οι της επίθεσης περιγράφουν ότι: «Μία μέρα μετά την υπερψήφιση των πρώτων προαπαιτούμενων στη Βουλή για την εξασφάλιση μίας ακόμα ς, επισκεφθήκαμε το υπερπολυτελές νεο του Α. Φλαμπουράρη υπουργού επικρατείας (στην πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση της χώρας), πυρπολώντας την είσοδό του. Μια πράξη συμβολική, αλλά ταυτοχρόνως ουσιαστική».

Επισημαίνουν μάλιστα ότι αυτή η «συμβολική ενέργεια δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά για τα οποία ο ίδιος και η κυβέρνηση που συμμετέχει, είναι υπεύθυνοι» και προσθέτουν: «τρομοση είναι η ισοπέδωση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων (όσων είχαν απομείνει), η απαξίωση της ζωής με την κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών πλέον να είναι εφικτή από ολοένα και μικρότερα κομμάτια του πληθυσμού, οι αυτοκτονίες λόγω χρεών, η καταστολή με αριστερό προσωπείο, η αυξανόμενη ποινικο των αντιστάσεων και η προάσπιση με όλα τα μέσα του καπιταλισμού και των φιλελεύθερων απαιτήσεων».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υγρό και επιχείρησαν να βάλουν έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βουλγαροκτόνου 75 στα , προκαλώντας στην ξύλινη είσοδο. Σημειώνεται ότι την ώρα της επίθεσης, ο κ. Φλαμπουράρης δεν βρισκόταν στο .

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση