Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην οικία Φλαμπουράρη
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην οικία Φλαμπουράρη

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην οικία Φλαμπουράρη

Την ευθύνη για τον εμπρησμό στο του υπουργού Επικρατείας  Αλέκου Φλαμπουράρη ανέλαβαν άγνωστοι σε ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μεταξύ άλλων οι της επίθεσης περιγράφουν ότι: «Μία μέρα μετά την υπερψήφιση των πρώτων προαπαιτούμενων στη Βουλή για την εξασφάλιση μίας ακόμα δόσης, επισκεφθήκαμε το υπερπολυτελές νεοκλασσικό του Α. Φλαμπουράρη υπουργού επικρατείας (στην πρώτη φορά αριστερά της χώρας), πυρπολώντας την είσοδό του. Μια πράξη συμβολική, αλλά ταυτοχρόνως ουσιαστική».

Επισημαίνουν μάλιστα ότι αυτή η «συμβολική δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά για τα οποία ο ίδιος και η που συμμετέχει, είναι υπεύθυνοι» και προσθέτουν: «τρομοκράτηση είναι η ισοπέδωση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων (όσων είχαν απομείνει), η απαξίωση της ζωής με την κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών πλέον να είναι εφικτή από ολοένα και μικρότερα κομμάτια του πληθυσμού, οι αυτοκτονίες λόγω χρεών, η καταστολή με αριστερό προσωπείο, η αυξανόμενη ποινικοποίηση των αντιστάσεων και η προάσπιση με όλα τα μέσα του καπιταλισμού και των φιλελεύθερων απαιτήσεων».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υγρό και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά έξω από το του υπουργού Επικρατείας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βουλγαροκτόνου 75 στα , προκαλώντας φθορές στην ξύλινη είσοδο. Σημειώνεται ότι την της επίθεσης, ο κ. δεν βρισκόταν στο κτίριο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση