Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Aνάκτηση πινακίδων Ι.Χ. με λιγότερα χρήματα εξετάζει το ΥΠΟΙΚ
Aνάκτηση πινακίδων Ι.Χ. με λιγότερα χρήματα εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Aνάκτηση πινακίδων Ι.Χ. με λιγότερα χρήματα εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Eλαστικότερη αντιμετώπιση για όσους έχουν καταθέσει και θέλουν να ενεργοποιήσουν τα οχήματά τους μέσα στο έτος, με μικρότερη από τη συνολική ετήσια επιβάρυνση, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Ποσό που ξεπερνά 754 εκατομμύρια εκτιμά το υπουργείο Οικονομικών ότι έχει απολέσει από τα από το 2009 έως σήμερα, εξαιτίας του κύματος καταθέσεων πινακίδων.

Τα στοιχεία για τα οποία το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι αφορούν μόνο στα , διαβιβάστηκαν στη Βουλή μετά από που είχε καταθέσει ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαρίσιος Κάτανας επισημαίνοντας ότι η έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού και ότι η επιβολή των τεκμηρίων διαβίωσης και φόρου πολυτελείας στα οχήματα υψηλού κυβισμού, αντί να επιφέρει των εσόδων στα του κράτους, προκάλεσε κύματα καταθέσεων πινακίδων στις εφορίες.

Όπως αποκαλύπτει στο έγγραφό της η κ. Νάντια , το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τη δυνατότητα μιας ελαστικότερης αντιμετώπισης, που θα έδινε τη δυνατότητα σε όσους έχουν καταθέσει και θέλουν να επαναενεργοποιήσουν τα οχήματά τους κατά τη διάρκεια του έτους, να μπορούν να το κάνουν με μικρότερη από τη συνολική ετήσια επιβάρυνση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση