Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα
Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα

Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα

Ανακοίνωση εξέδωσε για τον γιο της Πόλας Ρούπα το νοσοκομείο , όπου και έχει μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε παιδιατρικό και παιδοψυχιατριατικό έλεγχο.

«Το παιδί Β.Λ.Μ.Ρ. ηλικίας 6,5 ετών εισήχθη στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Π.Α. «Η Αγία Σοφία» στις 5/1/ με την υπ.αριθμ. 5/ εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδιατρική εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η του νοσοκομείου και προσθέτει:

 «Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο .
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το παιδί προσαρμόστηκε ικανοποιητικά, συμμετέχει ευχάριστα στις δραστηριότητες της Κλινικής, έχει καλή με το προσωπικό και τα άλλα και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή.
Το παιδί είχε επισκεπτήρια από την μητρική γιαγιά και την μητρική θεία, κατά το οποίο αναγνώρισε με τις συγγενείς του, και είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση μαζί τους. Η ιατρική φροντίδα του παιδιού  είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση