Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα
Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα

Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα

Ανακοίνωση εξέδωσε για τον γιο της Πόλας Ρούπα το νοσοκομείο Παίδων «», όπου και έχει μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε παιδιατρικό και παιδοψυχιατριατικό έλεγχο.

«Το παιδί Β.Λ.Μ.Ρ. ηλικίας 6,5 ετών εισήχθη στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Π.. «Η » στις 5/1/2017 με την υπ.αριθμ. 5/2017 εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδιατρική εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «» και προσθέτει:

 «Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο .
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το παιδί προσαρμόστηκε ικανοποιητικά, συμμετέχει ευχάριστα στις δραστηριότητες της Κλινικής, έχει καλή επικοινωνία με το προσωπικό και τα άλλα παιδιά και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή.
Το παιδί είχε επισκεπτήρια από την μητρική γιαγιά και την μητρική θεία, κατά το οποίο αναγνώρισε με τις συγγενείς του, και είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση μαζί τους. Η του παιδιού  είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα παιδιά που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λειτουργούσε δυνατά τη μουσική μπαρ στη Ν. Αγχίαλο #ΝΑγχίαλος - https://t.co/4DyjZ1BDmw -

  • Ακυβέρνητο σκάφος στην Σκιάθο  #ακυβέρνητοσκάφος - https://t.co/fD20zjTrPl -

  • Καταγγελία για τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των διοικητικών γραμματέων στα σχολεία - https://t.co/Woj6D3DlF7… -

"Αλιεύοντας" την είδηση