Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα
Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα

Η ανακοίνωση του Παίδων «Αγία Σοφία» για το παιδί της Πόλας Ρούπα

Ανακοίνωση εξέδωσε για τον γιο της Πόλας Ρούπα το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και έχει μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε παιδιατρικό και παιδοψυχιατριατικό έλεγχο.

«Το παιδί Β.Λ.Μ.Ρ. ηλικίας 6,5 ετών εισήχθη στην Παιδοψυχιατρική του ..Π.Α. «Η Αγία Σοφία» στις 5/1/2017 με την υπ.αριθμ. 5/2017 εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδ για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και προσθέτει:

 «Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμέ επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολο της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το παιδί προσαρμόστηκε ικανοποιητικά, συμμετέχει ευχάριστα στις δραστηριότητες της Κλινικής, έχει καλή με το προσωπικό και τα άλλα και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή.
Το παιδί είχε επισκεπτήρια από την μητρική γιαγιά και την μητρική θεία, κατά το οποίο αναγνώρισε με χαρά τις συγγενείς του, και είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση μαζί τους. Η ιατρική φροντίδα του παιδιού  είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας».

 

πηγή:kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση