Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών
Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών

Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών

Σε χαμηλότερους τόνους συνεχίστηκε και χθες η δημόσια συζήτηση για τις δημοσιευθείσες σκέψεις του κ. Π. Καμμένου για την πιθανότητα πρόβλεψης στρατιωτικής ς και για τις γυναίκες που επιθυμούν να υπηρετήσουν στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς και για τη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων.

Παρά το γεγονός ότι η πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μειώνει την ένταση της ααράθεσης, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι οι στον τρόπο λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο ως προς τη όσο και ως προς την εκπαίδευση μπορεί, προς το παρόν, να συνιστούν μόνο σκέψεις, αλλά εν καιρώ θα μορφοποιηθούν σε συγκεκριμένες προτάσεις. «Γίνεται πολύ μεγάλη φασαρία για το τίποτα», σχολίασε χθες η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Υπήρξε η εξωτερίκευση μιας σκέψης του υπουργού Εθνικής ς. Δεν έχει προχωρήσει σε τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε η κ. Χρυσοβελώνη (MEGA), η οποία, πάντως, δεν αρνήθηκε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής ς προχωρά σε σχεδιασμούς που έχουν στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων. «Όταν μιλά για στρατιωτικά και για γυναικών, όχι όλων αλλά εκείνων που επιθυμούν να υπηρετήσουν στα σώματα ασφαλείας, κάτι παραπάνω ξέρει», δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη. Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε και στα στρατιωτικά , λέγοντας ότι θα δώσουν στα παιδιά που ξεκινούν για να υπηρετήσουν στις μια πρόγευση, προκειμένου να γίνει κατανοητό αν ταιριάζουν γι' αυτήν τη δουλειά ή όχι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση