Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών
Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών

Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών

Σε χαμηλότερους τόνους συνεχίστηκε και χθες η δημόσια συζήτηση για τις δημοσιευθείσες σκέψεις του κ. Π. Καμμένου για την πιθανότητα πρόβλεψης στρατιωτικής θητείας και για τις γυναίκες που επιθυμούν να υπηρετήσουν στα , καθώς και για τη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων.

Παρά το γεγονός ότι η πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μειώνει την ένταση της αντιπαράθεσης, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο ως προς τη όσο και ως προς την εκπαίδευση μπορεί, προς το παρόν, να συνιστούν μόνο σκέψεις, αλλά εν καιρώ θα μορφοποιηθούν σε συγκεκριμένες . «Γίνεται πολύ μεγάλη φασαρία για το τίποτα», σχολίασε χθες η κ. , εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Υπήρξε η εξωτερίκευση μιας σκέψης του υπουργού . Δεν έχει προχωρήσει σε τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε η κ. Χρυσοβελώνη (MEGA), η οποία, πάντως, δεν αρνήθηκε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός προχωρά σε σχεδιασμούς που έχουν στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων. «Όταν μιλά για στρατιωτικά λύκεια και για γυναικών, όχι όλων αλλά εκείνων που επιθυμούν να υπηρετήσουν στα , κάτι παραπάνω ξέρει», δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη. Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε και στα στρατιωτικά λύκεια, λέγοντας ότι θα δώσουν στα παιδιά που ξεκινούν για να υπηρετήσουν στις μια πρόγευση, προκειμένου να γίνει κατανοητό αν ταιριάζουν γι’ αυτήν τη δουλειά ή όχι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση