Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αμηχανία στο Μαξίμου από τη δήλωση Καμμένου για το ΦΠΑ

Αμηχανία στο Μαξίμου από τη δήλωση Καμμένου για το ΦΠΑ

Με σιωπή ντέδρσε το Μέγαρο Μαξίμου στη δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ότι «η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη ».

Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Σύρο, προκάλεσαν αίσθηση αλλά και τις έντονες αντιδράσεις της αολίτευσης, με το Μαξίμου ωστόσο να επιλέγει να μην εμπλακεί προκειμένου να μην δοθεί εικόνα ενδοκυβερνητικής έντασης.

Ο κ. , που είχε σει με στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, στην ίδια ομιλία ανέφερε: «Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνς. Το να τηρηθεί η νομιμότητα και να μην θιχτούν οι ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας. Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της ς, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα -τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Όμως, παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε, με τα πρώτα της εποχής της ανάπτυξης, να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση