Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αμηχανία στο Μαξίμου από τη δήλωση Καμμένου για το ΦΠΑ

Αμηχανία στο Μαξίμου από τη δήλωση Καμμένου για το ΦΠΑ

Με σιωπή αντέδρασε το Μέγαρο στη δήλωση του Προέδρου των ΑΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ότι «η αύξηση του στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Σύρο, προκάλεσαν αίσθηση αλλά και τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, με το ωστόσο να επιλέγει να μην εμπλακεί προκειμένου να μην δοθεί εικόνα ενδοκυβερνητικής έντασης.

Ο κ. Καμμένος, που είχε απειλήσει με στο ενδεχόμενο αύξησης του στα , στην ίδια ομιλία ανέφερε: «Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση ς. Το να τηρηθεί η νομιμότητα και να μην θιχτούν οι ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας. Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της ς, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα -τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Όμως, παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε, με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ς, να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση