Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλλοδαποί οι μισοί συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια και τις φθορές
Αλλοδαποί οι μισοί συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια και τις φθορές

Αλλοδαποί οι μισοί συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια και τις φθορές

Την που εντός της ς βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της ς με τους δανειστές και μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η διαδήλωση κατά της ς σημαδευόταν από φωτιές, , πέτρες, , χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστροφές και αντιεξουσιαστών με την αστυνομία, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδός και τρεις πολωνοί.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την , συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα – ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας – οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και εναντίον αστυνομικών.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση