Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Άκαρπες οι έρευνες για το χαμένο «Τσέσνα»
Άκαρπες οι έρευνες για το χαμένο «Τσέσνα»

Άκαρπες οι έρευνες για το χαμένο «Τσέσνα»

Συνεχίζοντι οι στον ορεινό όγκο των Κλαβρύτων, για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αεροπλάνο τύπου «Τσέσνα», το στίγμα του οποίου χάθηκε χθες το απόγευμα πάνω από την ορεινή .

Το «τσέσνα» είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα με προορισμό τα Καλάβρυτα. Οι έρευνες που έγιναν κατά την διάρκεια της νύχτας δεν είχαν κάποιο , ενώ η πρωινή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων δυσκόλευε τις προσπάθειες των εναερίων και επίγειων μέσων.

 Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, συντρίμμια που εντόπισε το Super Puma κοντά στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, δεν αφορούν στο αγνοούμενο αεροπλάνο αλλά αποτελούν συντρίμμια παλαιότερου ατυχήματος.

Στις έρευνες συμμετέχουν , τέσσερα της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ με 10 άτομα, πεζοπόρα τμήματα, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ παρέχει και ο δήμος Καλαβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον ορεινό όγκο, έρευνες πραγματοποιούνται και στο φαράγγι του Βουραϊκού, ενώ και αστυ προσπαθούν να συλλέξουν μαρτυρίες από κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων, για το είδαν ή άκουσαν κάτι χθες το απόγευμα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση