Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αίθριος ο καιρός – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Αίθριος ο καιρός – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος ο καιρός – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά ίθριος κιρός αναμένεται σήμερα ο καιρός στη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο 6 τοπικά 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Στους 36 βαθμούς η στις ηπειρωτικές περιοχές.

Αναλυτικά η της :

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και από το μεσημέρι 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 και στη νότια έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση