Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Άγρια δολοφονία γυναίκας στον Άγ. Παντελεήμονα
Άγρια δολοφονία γυναίκας στον Άγ. Παντελεήμονα

Άγρια δολοφονία γυναίκας στον Άγ. Παντελεήμονα

Σε κατάσταση σήψης κάτω από το κρεβάτι της βρέθηκε 48χρονη με καταγωγή από την Κίνα, η οποία εργαζόταν ως μοδίστρα σε κατάστημα που βρισκόταν κοντά στο που νοίκιαζε στην οδό Στριφτόμπολα 12 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο της άτυχης γυναίκας υπήρχε μια σακούλα και ήταν δεμένη με ένα σεντόνι.

«Είναι αρκετά χρόνια στην δουλεύει πάνω από δέκα χρόνια στο κατάστημα ρούχων», λέει ο κ. Δανιήλ, φίλος του αφεντικού της 48χρονης, ο οποίος βρήκε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος τελευταία φορά την είδε τη Δευτέρα. «Με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό της και μου είπε: «’’Χάσαμε την Κινέζα’’. Δεν έκλεινε ποτέ το κινητό της. Ήρθαμε το πρωί της Τετάρτης στο κοιτάξαμε αλλά τίποτα».

Ο κ. Δανιήλ αποκαλύπτει πως το δεν είχε σημάδια παραβίασης, έτσι κλείδωσαν με τα κλειδιά που είχε παραχωρήσει η 48χρονη στο αφεντικό της και έφυγαν.

«Μας πήραν τηλέφωνο το βράδυ από την πολυκατοικία και μας είπαν ότι μυρίζει. Ήρθαμε πάλι εδώ, ανοίξαμε, κοίταξε το αφεντικό της κάτω από το κρεβάτι και είδε το αίμα. Ήταν τυλιγμένη και με μία σακούλα στο . Καλέσαμε την αστυνομία».

Όπως λέει ο ίδιος η 48χρονη ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δεν είχε με κανέναν προστριβές. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να μην είχε ιδιαίτερες παρέες αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας δούλευε στο κατάστημα ρούχων.

Τέλος ένοικος της πολυκατοικίας που γνώριζε την 48χρονη τόνισε πως η ίδια ζούσε μόνη της στο που βρέθηκε νεκρή. Όπως λέει η ίδια έβλεπε κόσμο στο χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιοι ή ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Να σημειωθεί πως η ίδια όλες αυτές τις μέρες δεν άκουσε, όπως λέει φωνές και φασαρία από το διαμέρισμα.

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση