Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αγωνία πολιτών για τον Σώρρα
Αγωνία πολιτών για τον Σώρρα

Αγωνία πολιτών για τον Σώρρα

Εκατοντάδες οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ξεπερνούσαν τους 700, κατέκλυσαν χθες το πρωί τόσο το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας όσο και τους γύρω ς.

Οι συγκεντρωμένοι περίμεναν για περίπου δύο ώρες την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας επί της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ς που είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα, μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του στον δεύτερο βαθμό.
Οι περισσότεροι οπαδοί έφθαναν έξω από το δικαστικό μέγαρο με από διάφορες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως, όταν ένα λεωφορείο στάθμευε για να αποβιβάσει κόσμο, οι ήδη συγκεντρωμένοι ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα.

Παράλληλα όση ώρα περίμεναν, μέχρι να πληροφορηθούν την απόφαση του δικαστηρίου, φώναζαν συνθήματα υπέρ του Αρτέμη Σώρρα και ζητούσαν την αθώωσή του.

Τελικά περίπου στις 11.30 το πρωί πληροφορήθηκαν ότι έγινε δεκτό το αίτημα της ς που κατάθεσε ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης , και η αίτηση θα εκδικαστεί στις 17 Μαΐου. Όπως δήλωσε στη συνέχεια ο Β. , «περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας», σύμφωνα με την οποία είχε επιβληθεί κάθειρξης οκτώ ετών στον εντολέα του και στη σύζυγό του για υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση. Επίσης, ανέφερε ότι «έχουμε ζητήσει, ενόψει ότι ασκήσαμε ένδικο μέσο εφέσεως, να προσδιοριστεί σύντομα η έφεση, προκειμένου να λογοδοτήσουν σε δεύτερο βαθμό και, όπως ευελπιστούμε, να έχουμε ευμενέστερη κρίση». Ακόμη ο Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε ότι ο Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή του λέγοντας τα εξής: «Έχουμε 150 επιθέσεις, τρεις για με κλομπ από κουκουλοφόρους. Ο Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή τη δική του, αλλά και της συζύγου του».

Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα αποχώρησαν από το δικαστικό μέγαρο και πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς ς της Πάτρας.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση