Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αυτοτραυματίστηκε όταν απορρίφθηκε το αίτημα πενίας
Αυτοτραυματίστηκε όταν απορρίφθηκε το αίτημα πενίας

Αυτοτραυματίστηκε όταν απορρίφθηκε το αίτημα πενίας

Αυτοτραυματίστηκε μέσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας πολίτης που είχε υποβάλλει αίτημα πενίας, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά προτα, μόλις πληροφορήθηκε την απόρριψή του.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος πολίτης αυτοτραυματίστηκε με ένα κομμάτι γυαλί, ενώ απώθησε βίαια τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αθανάσιο Ράντο ο οποίος προσπάθησε να τον καθησυχάσει.

Ο συγκεκριμένος πολίτης εργαζόταν ως νυχτοφύλακας στο Αστεροσκοπείο και είχε υποβάλει αίτημα πενίας προκειμένου να του χορηγηθεί χωρίς αμοιβή για να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης με την οποία παύθηκε από τη δουλειά του.

Μόλις πληροφορήθηκε σήμερα ότι το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, από την προϊσταμένη του αρμοδίου τμήματος καθώς δεν είχε προσκομίσει τις αναγκαίες βεβαιώσεις, άρχισε να φωνάζει και να εκτοξεύει ύβρεις κατά των δικαστών και των υπαλλήλων απειλώντας θα αυτοκτονήσει.

Την ώρα εκείνη περνούσε έξω από τη γραμματεία του Τμήματος ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος του Αθανάσιος Ράντος, ο οποίος στο άκουσμα των ύβρεων μπήκε στο χώρο των γραφείων της γραμματείας για να δει τί γίνεται.

Ο 63 χρονος νυχτοφύλακας, άρχισε να βρίζει χυδαία τον κ. Ράντο έβγαλε ένα κομμάτι γυαλί από την τσέπη του και έκοψε το δεξί του χέρι στο ύψος του βραχίονα.

Αμέσως, ο κ. Ράντος  τον πλησίασε σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος απώθησε βιαίως τον αντιπρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου με κίνδυνο να πέσει στο πάτωμα και από τύχη να αποφύγει σοβαρό τραυματισμό.

Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση για το περιστατικό, ενώ ο πρόεδρος του Νικόλαος Σακελλαρίου μόλις πληροφορήθηκε για το  συμβάν πήγε αμέσως στην γραμματεία του αρμοδίου τμήματος όπου ο 63χρονος συνέχισε να βρίσκεται εκτός εαυτού.

Κατέφθασαν οι   της ομάδας Δ και ο 63 χρονος οδηγήθηκε  με στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, αφού αρνήθηκε να μπει σε ασθενοφόρο του .

Οπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προτα, δεν έχει οικονομικούς πόρους, ενώ πρόσφατα έχασε το ένα του .

Στο μεταξύ, σήμερα στις 4,30 τα ξημερώματα ομάδα 10 κουκουλοφόρων έριξαν στην πρόσοψη και στις σκάλες εισόδου του μεγάρου του ΣτΕ κόκκινη και μαύρη μπογιά και απεχώρησαν.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση