Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αδ. Γεωργιάδης: Θα στηρίξω Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο
Αδ. Γεωργιάδης: Θα στηρίξω Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο

Αδ. Γεωργιάδης: Θα στηρίξω Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο

«Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα ς για το κόμμα» δήλωσε ο αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χθεσινή ήταν ημέρα ς για τη . Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες που έδωσαν βροντερό παρόν για ισχυρή και ενωμένη παράταξη. Καταφέραμε μέσα σε λίγες εβδομάδες ξεκινώντας από το μηδέν, μόνο με τη δύναμη των ιδεών να καταγράψουμε υπολογίσιμο διψήφιο ποσοστό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συνυποψήφιους του.

«Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου για ένα πολύ ωραίο ενωτικό και κόσμιο αγώνα. Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Μεϊμαράκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς η συγκεκριμένη αντικατοπτρίζει τον σεβασμό που αξίζει στο πρόσωπό του. Συγχαρητήρια και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δεύτερη θέση αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε την προεκλογική του εκστρατεία με συγκροτημένο πλάνο και θέσεις», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Οσο για το ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο ο κύριος Γεωργιάδης επισήμανε: «δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός χωρίς να εκληφθεί η τωρινή μου τοποθέτηση ως γραμμή προς τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τονίζω πως προσωπικά θα στηρίξω στις 10 Ιανουαρίου τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο για το γεγονός πως σέβομαι τις ιδέες και τις θέσεις του όσο και για τον τρόπο με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί ως υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά. Θεωρώ σημαντικό δύο άνθρωποι που προέρχονται από δύο διαφορετικές αφετηρίες να μπορέσουν να συνεργαστούν και να φτιάξουμε μαζί τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη».

Κλείνοντας ο σημείωσε «σέβομαι απόλυτα τον κύριο Μεϊμαράκη και δηλώνω πως εάν εκλεγεί πρόεδρος θα υπηρετήσω με πίστη και αφοσίωση την παράταξη».

Από την πλευρά του ο δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που μου παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου. Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο για να ξανακάνουμε τη μεγάλη.  Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών. Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί. Το δίλημμα όμως παραμένει.  Συρρίκνωση και Στασιμότητα ή Διεύρυνση και Ανανέωση; Στον πρώτο γύρο το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους. Την 10η Ιανουαρίου, το της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση