Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα
Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα

Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα

 

Την Δευτέρ 30 Μρτίου αναμένεται στην Αθήνα για επαφές με μέλη της κυβέρνησης, επίσημη του Ευρωπαϊκού Πράσινου τος, αποτελούμενη από την Συν-Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πράσινου τος, Μόνικα Φρασσόνι, την Γενική Γραμματέα, Μαρ Γκαρσία, την Γκεντολίν Ντελμπός του Γαλλικού Πράσινου Κόμματος και την Βούλα Τσέτση, Γραμματέα της Ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων. Το ίδιο απόγευμα θα έχουν συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία και μέλη των Οικολόγων Πράσινων στα γραφεία του κόμματος.

Την Τρίτη, 31 Μαρτίου, ξεκινούν οι προγραμματισμένες συναντήσεις με μέλη της Κυβέρνησης: στις 9:30 π.μ. με τον υπουργό Οικονομίας κ. Ι. Σταθάκη, στις 11:00 π.μ. με τον Υπουργό Επικρατείας για θέματα Διαφένειας, κ. Π. Νικολούδη, στις 12:00 μ. με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Βαρουφάκη, στη 1:00 μ.μ. με την Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Τ. Χριστοδουλοπούλου και στις 2:00 μ.μ. με τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Ι. Τσιρώνη όπου θα συναντηθούν όλοι μαζί και με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ, κ . Π. Λαφαζάνη. Στις συναντήσεις θα μετέχει και ο οικολόγος πράσινος , εκλεγμένος με τον στη Β' Αθήνας, Γ. Δημαράς.

Το ίδιο απόγευμα, στις 5:30 μ.μ., η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πράσινων και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος των ΟΠ, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, και του οικολόγου εκλεγμένου βουλευτή με τον , Γιώργου Δημαρά, θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, (Πλ. Κουμουνδούρου 14), όπου θα εκτιμηθούν τα των συναντήσεων με την κυβέρνηση. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με την των πολιτών, μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση