Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » 40.000 υπογραφές κατά της Ζωής..
40.000 υπογραφές κατά της Ζωής..

40.000 υπογραφές κατά της Ζωής..

Δεύτερη επιστολή προς τους 300 του ελληνικού Κοινοβουλίου έστειλαν τα μέλη της ομάδας του Facebook «Πρόταση Μομφής στην ΠτΒ», με την οποία ζητούν να υποβληθεί άμεσα κατά της κ. Ζωής .

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, οι υπογράφοντες έχουν φτάσει ήδη τους 40.000 και ζητούν εκ νέου από τους να «αντιδράσουν θεσμικά, υποβάλλοντας αμέσως κατά της κ. ».

Σε κάθε περίπτωση, προσθέτουν απευθυνόμενοι στους βουλευτές, «αν σας είναι δύσκολο να παρακάμψετε ανταγωνισμούς, σκοπιμότητες και κάθε είδους κομματικούς υπολογισμούς, γίνετε μέλος της ομάδας μας στο https://www.facebook.com/groups/banPtV/». Στόχος, «να συγκεντρωθεί, μέσω αυτού του ανεξάρτητου και διακομματικού “οχήματος” που σας προσφέρεται, ο απαραίτητος αριθμός των 50 υπογραφών για την πρόταση μομφής», καθώς, όπως αναφέρουν, «υπάρχουν, άλλωστε, συνάδελφοί σας ήδη στην Ομάδα μας».

Η επιστολή αναφέρει ακόμη ότι «εκείνο που προέχει και επείγει είναι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του κοινοβουλευτικού δημοκρατικού πολιτεύματος και να σταματήσει η συνεχής του Συντάγματος, του Κανονισμού της Βουλής και των δημοκρατικών παραδόσεων».

Οι υπογράφοντες επαναλαμβάνουν ότι η κ. Ζ. νσταντοπούλου «από τη μια δε διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής κι από την άλλη παραβιάζει κατάφωρα το ασκώντας προσωπική ».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση