Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 40.000 υπογραφές κατά της Ζωής..
40.000 υπογραφές κατά της Ζωής..

40.000 υπογραφές κατά της Ζωής..

Δεύτερη προς τους 300 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου έστειλαν τα μέλη της ομάδας του Facebook «Πρόταση Μομφής στην ΠτΒ», με την οποία ζητούν να υποβληθεί άμεσα πρόταση μομφής κατά της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, οι υπογράφοντες έχουν φτάσει ήδη τους 40.000 και ζητούν εκ νέου από τους βουλευτές να «αντιδράσουν θεσμικά, υποβάλλοντας αμέσως πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου».

Σε κάθε περίπτωση, προσθέτουν απευθυνόμενοι στους βουλευτές, «αν σας είναι δύσκολο να παρακάμψετε ανταγωνισμούς, σκοπιμότητες και κάθε είδους κομματικούς υπολογισμούς, γίνετε μέλος της ομάδας μας στο https://www.facebook.com/groups/banPtV/». Στόχος, «να συγκεντρωθεί, μέσω αυτού του ανεξάρτητου και διακομματικού “οχήματος” που σας προσφέρεται, ο απαραίτητος αριθμός των 50 υπογραφών για την πρόταση μομφής», καθώς, όπως αναφέρουν, «υπάρχουν, άλλωστε, συνάδελφοί σας ήδη στην Ομάδα μας».

Η αναφέρει ακόμη ότι «εκείνο που προέχει και επείγει είναι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του κοινοβουλευτικού δημοκρατικού πολιτεύματος και να σταματήσει η συνεχής παραβίαση του Συντάγματος, του Κανονισμού της Βουλής και των δημοκρατικών παραδόσεων».

Οι υπογράφοντες επαναλαμβάνουν ότι η κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου «από τη μια δε διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής κι από την άλλη παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα ασκώντας προσωπική πολιτική».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση