Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue
Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue

Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue

Προβάδισμ της Νές Δημοκρατίας  μέχρι και 24 μονάδες έναντι του δίνει η νέα δημοσκόπηση της .

Συγκεκριμένα στην τηλεφωνική πρόθεσης ψήφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να λαμβάνει ποσοστό 42% ενώ ο μόλις 18%. Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 8% ενώ στην τέταρτη θέση εμφανίζεται το με 7,5%.

Μάχη με το εκλογικό κατώφλι του 3% δίνουν το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενώ παρών δίνει και το νεοσύστατο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, που συγκεντρώνει 2,5%.  Σημειώνεται ότι η αδιευκρίνιστη αγγίζει το 30%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 42% εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει  21%, χάνοντας δύο μονάδες σε σχέση με την ίδια μέτρηση του Σεπτεμβρίου. Κανένας από τους δύο δηλώνει το 35% των ερωτηθέντων ενώ 2% δεν απαντά.

 

Η προηγούμενη της ίδιας εταιρείες, που και πάλι αποτύπωνε εικόνα εκλογικής κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα Αυγή, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με την .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση