Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue
Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue

Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue

Προβάδισμ της Νές Δημοκρατίας  μέχρι και 24 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση της Public Issue.

Συγκεκριμένα στην τηλεφωνική έρευνα πρόθεσης ψήφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να λαμβάνει ποσοστό 42% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις 18%. Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη η Δημοκρατική Συάταξη και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 8% ενώ στην τέταρτη θέση εμφανίζεται το ΚΚΕ με 7,5%.

Μάχη με το εκλογικό κατώφλι του 3% δίνουν το , η Ένωση Κεντρώων και οι ενώ παρών δίνει και το νεοσύστατο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, που συγκεντρώνει 2,5%.  Σημειώνεται ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 30%.

Καταλληλότερος για πρωθ με ποσοστό 42% εμφανίζεται ο Μητσοτάκης έναντι του Αλέξη που συγκεντρώνει  21%, χάνοντας δύο μονάδες σε σχέση με την ίδια μέτρηση του Σεπτεμβρίου. Κανένας από τους δύο δηλώνει το 35% των ερωτηθέντων ενώ 2% δεν απαντά.

 

Η προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείες, που και πάλι αποτύπωνε εικόνα εκλογικής κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δημοσιευτεί στην Αυγή, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, η του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με την Public Issue.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση