Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » 12χρονη αθλήτρια kick boxing έστειλε στο… νοσοκομείο τον επίδοξο βιαστή της
12χρονη αθλήτρια kick boxing έστειλε στο… νοσοκομείο τον επίδοξο βιαστή της

12χρονη αθλήτρια kick boxing έστειλε στο… νοσοκομείο τον επίδοξο βιαστή της

Έν απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πέραμα, όταν ένας άνδρας, μέλος εγκληματικής συμμορίας, επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι την ώρα που περπατούσε για να φτάσει στο σπίτι του.

Ο δράστης, που φέρεται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής κοπέλας, όταν εκείνη έφτασε στο κατώφλι του σπιτιού της τής επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει.

Ωστόσο εκείνη αντέδρασε και χρησιμοποίησε τις τεχνικές της από το kick boxing, με αποτέλεσμα να τον βγάλει νοκ άουτ. Η 12χρονη, με μια κλοτσιά και δύο γροθιές τον έριξε αιμόφυρτο πάνω σε ένα αμάξι, τη στιγμή που η της κατέβηκε για να την πάρει.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε, τη στιγμή που εκείνος προσπάθησε να μπει σε λεωφορείο για να γλιτώσει.

Το γεγονός έφερε στη δημοσιότητα από τον Απόστολο Αποστολίδη δάσκαλο μαχητικών αθλημάτων (kick boxing) που έχει το κορίτσι ως . Η 12χρονη κάνει πρωταθλητισμό και όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κύριος Αποστολίδης “τα 4 χρόνια ς μέτρη πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει”.

Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

Ένα τεράστιο μπράβο στη μαθήτριά μου Ιωάννα Δ. 12 μόλις ετών, η οποία δέχτηκε σεξουαλική από έναν Αλγερινό (μέλος εγκληματικής συμμορίας όπως αποδείχτηκε που θα μπορούσε να ήταν από οποιαδήποτε χώρα) νύχτα έξω από το σπίτι της, όμως χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού χειρονόμησε πάνω της και μπορεί ο καθ'ένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό μη εκπαιδευμένο κορίτσι!!!

Ο δράστης μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ζαλίστηκε, το έβαλε στα πόδια κακήν κακώς αιμόφυρτος (η Ιωάννα πολύ σωστά μαζί με τα χτυπήματα φώναζε δυνατά και ο δράστης πανικοβλήθηκε ενώ βγήκε και η της έξω) και με τα πολλά στο τμήμα…

Τα αποτελέσματα της σκληρής ς στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής που εκπαιδεύεται 4 χρόνια μέτρη πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει.

Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, τα παιδιά επιβάλλεται να εκπαιδεύονται σε ρεαλιστικές συνθήκες…

Δεν είναι μόνο οι τεχνικές που μπορεί να λειτουργήσουν ή όχι, αλλά και ο δυνατός χαρακτήρας που χτίζουν και η ικανότητα να μην τα χάνουν στη δύσκολη στιγμή!!!

 

Πηγή: skai.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση